Merhaba, Ben Remzi
2005 yılından bu yana bilişim sektörünün farklı alanlarında aktif olarak çalışıyorum. Yaklaşık 20 yılı aşan bu süreçte teknoloji dünyasının geçirdiği değişimi yakından takip etme, farklı sistemler üzerinde çalışma ve çok sayıda teknik problemle doğrudan ilgilenme fırsatı buldum.
Uzmanlık alanlarım arasında web hosting teknolojileri, sunucu sistemleri, Linux ve Windows sunucu yönetimi, sanallaştırma altyapıları, veri merkezi hizmetleri, ağ teknolojileri, web yazılımları, API entegrasyonları, otomasyon sistemleri ve bilgi güvenliği bulunuyor. Özellikle hosting altyapılarının kurulması, yönetilmesi, ölçeklendirilmesi ve müşterilere sürdürülebilir hizmet sunulması konularında uzun yıllara dayanan bir tecrübeye sahibim.
Kariyerim boyunca yalnızca mevcut sistemleri kullanmakla kalmayıp, farklı ihtiyaçlara yönelik projeler ve dijital hizmetler geliştirmeye de odaklandım. Günümüzde CRESTU çatısı altında hosting, sunucu, veri merkezi, yazılım ve dijital altyapı hizmetleri üzerine çalışmalar yürütüyorum. Bunun yanında Pinzera, TopupEpin, WiOTeam ve farklı teknoloji projelerinin geliştirme ve planlama süreçleriyle ilgileniyorum.
Teknolojide her şeyi bildiğini düşünmek yerine, sürekli öğrenmenin ve tecrübeyi paylaşmanın daha değerli olduğuna inanıyorum. Bu nedenle bu topluluğa yalnızca kendi projelerimi tanıtmak için değil; bilgi alışverişinde bulunmak, deneyimlerimi paylaşmak, farklı bakış açılarını değerlendirmek ve ihtiyaç duyduğum konularda diğer üyelerin tecrübelerinden faydalanmak amacıyla katıldım.
Özellikle sistem yönetimi, hosting sektörü, sunucu altyapıları, yazılım projeleri, iş geliştirme ve dijital hizmetler üzerine yapılan nitelikli tartışmaları takip etmekten ve katkı sunmaktan memnuniyet duyarım. Bildiğim konularda yardımcı olmaya, bilmediğim konularda ise öğrenmeye her zaman açığım.
Burada zaman içerisinde değerli insanlarla tanışmayı, karşılıklı güvene dayalı bağlantılar kurmayı ve topluluğa fayda sağlayan paylaşımlar yapmayı hedefliyorum.
Herkese iyi forumlar dilerim.